Hlasujte za najkrajší gól mája Fortuna ligy

Hlasujte za najkrajší gól mája Fortuna ligy

Aj v poslednom mesiaca súťažnej sezóny Fortuna ligy 2020/21 padli na našich trávnikoch krásne góly. Tu je náš výber 5 najkrajších. Hlasujte za svojho favorita.

Anketa Gól mesiaca Fortuna ligy opäť ponúka tie najkrajšie góly zo slovenských futbalových trávnikov. Kto získa ocenenie Gól mesiaca máj 2021? Vyberte si z piatich finalistov a hlasujte za svojho favorita. 

Lišiacky pokus Ahmada Ghaliho

Mal to byť center či strela? To vie len Ahmad Ghali. Tak či tak, bol to krásny futbalový okamih, ktorý pomohol Trenčínu k prvému víťazstvu v nadstavbovej časti Fortuna ligy. Jeho strela od tyče zaiste ašpiruje na Gól mesiaca máj.

Košťálov krásny a dôležitý priamy kop

 Martin Košťál to kopať jednoducho vie. Jeho gól z priameho kopu nebol len krásny, ale aj dôležitý na ceste za záchranou vo Fortuna lige. Najtesnejšie víťazstvo nad Nitrou sa ukázalo ako kľúčové. Tento priamy kop by bol v nominácii ale asi aj bez tohto puncu dôležitosti.   

Sólo Alexa Ivána

Keď nevieš, čo s loptou, vystreľ. Hovorí sa. Alex Iván si trocha zmenil. Keď nevieš, čo s loptou, zober si ju na nohu, prešprintuj s ňou pol ihriska a daj gól. Veľmi pekná individuálna akcia a krásny gól znamenal tri body pre Sereď.   

Krásna strela Oshimu

Takuto Oshima sa viackrát objavil v zostave kola. Druhá polovica nadstavbovej časti mu vyšla. Mladý Japonec ukázal kreatívny potenciál, ale aj exkluzívne strelecké schopnosti. Krásny gól spoza šestnástky do siete Serede je toho dôkazom.   

Hentyho exkluzívna "obaľovačka"

Ezekiel Henty ukázal naplno svoj potenciál v záverečných kolách nadstavbovej časti. Do siete ViOnu sa presadil hneď dvakrát v krátkom časovom slede. Jeho prvý presný zásah bol, veru, ukážkový. Zobral to na seba. Loptu si spracoval, vnikol do šestnástky a krásnou „obaľovačkou“ prekonal domáceho gólmana.

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti  Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v utorok 15. júna 2021 o 23.59 hod. Parnermi ankety sú FORTUNAR-Gol.comHuste.tv