V Senici druhý polčas dohrávaného stretnutia

V Senici druhý polčas dohrávaného stretnutia

V Senici sa bude dnes dohrávať stretnutie 16. kola Fortuna ligy. Od 15:00 hod. budú môcť na VOYO fanúšikovia sledovať druhý polčas stretnutia FK Senica – MŠK Žilina.

Piatkový zápas 16. kola Fortuna ligy FK Senica – MŠK Žilina musel hlavný arbiter Michal Smolák pre husté sneženie a nespôsobilý terén ukončiť po 1. polčase. Druhá 45-minútovka je tak na programe už utorok o 15:00 hod. a prinesie ju naživo platforma VOYO.   

V prvom polčase sme videli dva góly, premiérovým zásahom v senickom drese sa blysol aj senický, resp. indonézsky Messi Egy Maulana Vikri. Na 1:1 vyrovnával vlastným gólom Halabrín. Hráči i tréneri oboch tímov sa po prerušení zápasu vyjadrili, že zvíťazil zdravý rozum a tak vítali presun na nový termín. Hosťujúci klub MŠK Žilina sa musí pred druhým polčasom vysporiadať s viacerými absenciami v kádri i v realizačnom tíme z dôvodu karantény.   

„Myslím, že to bolo najlepšie rozhodnutie najmä s ohľadom na zdravie hráčov. Klobúk dole pred rozhodnutím rozhodcu, spravil správnu vec,“ reagoval po prerušenom zápase ešte v piatok Jakub Paur, kapitán MŠK Žilina.    

„Bolo to najrozumnejšie riešenie. Ak by sa zápas dohrával, smrdelo by to faulami. Pred nami je druhý polčas, verím, že ho zvládneme,“ hovorí kapitán FK Senica Petr Pavlík.   

Druhá 45-minútovka je na programe v utorok od 15:00 a odvysiela ho naživo platforma VOYO. Oba tímy musia nastúpiť v totožných zostavách ako v piatok. V prípade karantény či zranenia musia kluby využiť striedanie. K dispozícii má každý klub 5 striedaní. Rovnako ako v prvý polčas, aj ten druhý povedie hlavný arbiter Michal Smolák.