Mareš: Je to hanba

Mareš: Je to hanba

Slovan v 14. kole Fortuna ligy prekvapujúco stratil body s poslednou Senicou.

Na Pasienkoch sa zrodila remíza 2:2, a to aj napriek tomu, že belasí po prvom polčase viedli 2:0. „Prvý polčas bol z našej strany dobrý, ale neviem si vysvetliť, čo sa stalo po prestávke. Po dvadsiatich sekundách sme inkasovali a v krátkom slede potom aj druhýkrát. Síce sme mali šance na víťazný gól, no nepodarilo sa nám skórovať. Je to ďalšia strata,“ smutne skonštatoval kapitán Slovana Boris Sekulič, ktorý proti Senici otvoril skóre už v 7. minúte.

Oveľa kritickejší bol jeho spoluhráč Jakub Mareš. Gólom z penalty zveľadil najlepší strelec belasých svoje strelecké konto na číslo 11. „Môj gól opäť nič neznamená, keďže sa znovu zopakovali individuálne chyby, na ktoré v poslednom čase často doplácame. Nedokázali sme udržať dvojgólový náskok proti najhoršiemu tímu súťaže. Je to hanba,“ prízvukoval český legionár.

Senica v aktuálnej sezóne naďalej čaká na prvé víťazstvo. Z chudobných troch bodov, ktoré má na konte, získala až dva proti Slovanu. S vicemajstrom remizovala aj v treťom kole. „Cez prestávku som sa svojich hráčov spýtal, načo vôbec prišli do Bratislavy, či chcú zápas iba rezignovane odohrať,“ prezradil spôsob, akým evidentne nabudil Seničanov tréner Ladislav Hudec. „V prvom polčase sme mali prílišný rešpekt. Po zmene strán nám pomohol rýchly gól. Bojovali sme a mali sme aj šťastie, ktoré nám chýbalo napríklad v zápase s Ružomberkom. Podarilo sa nám niečo neskutočné, bod je pre nás zlatý,“ dodal spokojný kouč Záhorákov.