Zakričali si ako dávno nie

Zakričali si ako dávno nie

Futbalisti Podbrezovej sa radovali z cenných troch bodov proti Nitre.

Po siedmich zápasoch bez víťazstva sa futbalisti Podbrezovej rozlúčili s jesennou časťou Fortuna ligy trojbodovým ziskom. V domácom prostredí zdolali o hornú šestku bojujúcu Nitru vďaka prvopolčasovému gólu stopéra Jána Kriváka. „Tento duel bol vyvrcholením našej snahy v uplynulých týždňoch. Cítili sme zlepšujúcu sa formu aj vnútornú silu a dokazovali sme to od prvej do poslednej minúty. Prehry doma s Trenčínom alebo v Ružomberku boli hrozné, ale posledné kolá nám vliali krv do žíl a naše výkony sa zlepšovali. Konečne sme ukázali, čo je v nás,” tešil sa brankár železiarov Martin Kuciak.

Tri body sú pre mužstvo trénera Mareka Fabuľu priam zlaté. Senica aj Prešov totiž mohli v samom závere jesene Podbrezovú preskočiť a odsunúť ju v tabuľke na posledné dvanáste miesto. „Bolo to krásne víťazstvo, do zápasu sme dali srdce a napokon sme si v šatni zakričali tak schuti ako už dlho nie,” neprestával chváliť výkon svojho mužstva brankár Kuciak.

Jeho náprotivok a podľa mnohých najlepší brankár jesennej časti našej ligy Lukáš Hroššo neskrýval sklamanie. „Mrzí ma, že sme nedali gól, ktorý by nás nakopol. Inkasovali sme opäť zo štandardky, to je možno taktická chyba a možno je to o zodpovednosti. Každopádne, strelený gól by nám vrátil chýbajúcu pohodu na kopačky,” pokrčil plecami strážca nitrianskej brány, ktorý v jesennej časti inkasoval iba 12 gólov, suverénne najmenej z celého fortunaligového pelotónu.