​Fantasy liga: Prvé kolo sa anuluje. Motiváciou sú zájazdy na Lobotku či Škriniara

​Fantasy liga: Prvé kolo sa anuluje. Motiváciou sú zájazdy na Lobotku či Škriniara

Aktuálne vyjadrenie k Fantasy lige po 1. odohranom kole Niké ligy.

Sú projekty, ktoré robíme úprimne radi a sú pre nás srdcovkou. Taká je pre nás v Niké lige naša Fantasy, ktorá prešla pred novou sezónou výraznou zmenou. Do hry sme priniesli viaceré herné prvky ako lavičky, žolíkov, pohyblivé ceny, no zmenili sme i dizajn, obmedzili striedania, pridali atraktívne ceny pre víťazov. V našich podmienkach sa snažíme pripraviť Fantasy ligu svetového rozmeru, ktorú poznáme z najlepších líg na svete. Verte nám, že to nie je jednoduché. Kapacitne, technicky ani finančne.   V prvom kole sa do hrania Fantasy ligy zapojilo približne tri tisíc manažérov. Tí si zvolili svoje zostavy a čakali na víkend. Bohužiaľ, prvé kolo nedopadlo podľa predstáv. Občas všetko robíte v dobrej viere, no objavia sa chyby, s ktorými ste nerátali. Približne tretina všetkých užívateľov dodnes nemá správnu Fantasy zostavu a správne priradené body za ňu. Chyba vznikla na strane dodávateľa, no nič to nemení na fakte, že voči fanúšikom sme za ňu zodpovední my. Napriek tomu vám ponúkame vysvetlenie dodávateľskej firmy eSports.   

„Chcel by som v mene dodávateľa ospravedlniť všetkým hráčom Fantasy ligy. Časť dát, ktoré hráči zadali v mobilnej aplikácii Niké ligy sa, bohužiaľ, neuložila správne, preto nie sme schopní dať dokopy správne výsledky za prvé kolo Fantasy ligy. Robíme všetko pre to, aby sa podobná chyba v budúcnosti neopakovala. Fantasy Niké ligy je dnes súčasťou DNA našej firmy a veľmi nám na tomto projekte záleží. Vážime si dôvery ÚLK,“ povedal zástupca dodávateľskej firmy David Schlegel.    

PRVÉ KOLO SA ANULUJE   

Chyby patria k životu a k športu zvlášť. Aj keď to nie je jednoduché a v istých chvíľach sme až priveľmi emotívni a citliví, musíme si zachovať triezvu hlavu. Chyby vyriešiť, poučiť sa z nich a ísť ďalej. Fantasy bude ešte lepšia a zaujímavejšia. To vám sľubujeme. Čo sa týka prvého kola, bohužiaľ, musíme všetky výsledky anulovať a začať všetci od nuly od 2. kola. Mnohým užívateľom nedokážeme obnoviť ich správne zostavy, preto riešenie anulovania zostáv a vynulovania všetkých bodov sa nám javí ako najsprávnejšie a najférovejšie riešenie pre všetkých. Všetci hráči tak majú opäť čas spraviť si zostavu a majú k dispozícii neobmedzené prestupy. Veríme, že 2. kolo už bude bezproblémové.   

MOTIVÁCIA HRAŤ NAĎALEJ   

Druhé kolo bude pre nás testovacie, no nie pre vás. Vy hrajte naplno. Chceme vás ale poprosiť o spoluprácu. Testujte s nami Fantasy. Hrajte a dávajte nám vedieť v prípade, že nie je niečo v poriadku emailom na fantasy@futbalulk.sk. Navyše, najlepším desiatim hráčom 2. kola venujeme vstupenky na zápasy Niké ligy a najlepším trom pošleme ešte malý darček.   

Aby sme to celé ešte zatraktívnili a motivovali vás, pre víťaza 3. kola máme pripravené  atraktívnejšie ceny, a to:   

  1. cena: Zájazd do Neapola na zápas Stanislava Lobotku 
  2. cena: Dres svojho obľúbeného klubu (podpísaný všetkými hráčmi s venovaním) 
  3. cena: 2 VIP vstupenky na zápas Niké ligy (ľubovoľný) 
  4. cena: lopta adidas Fussballliebe (veľkosť 5 Pro) 
  5. cena: lopta adidas Fussballliebe (veľkosť 5 Pro)   

A jednu cenu pridávame aj do konečnej tabuľky celkovému víťazovi, a to zájazd na zápas Milana Škriniara do Paríža na PSG. Všetky ceny do Fantasy venuje zástupca dodávateľa David Schlegel. „Veľmi nás mrzia problémy, ktoré sa stali chybným prepisom dát. Chceme však hráčov uistiť, že Fantasy bude fungovať na špičkovej úrovni a zároveň ich motivovať, aby v hre pokračovali,“ dodáva Schlegel.   

Fantasy Niké ligy je v prvom rade hra, ktorej hlavnou úlohou je ľudí baviť. Veríme, že budete mať pochopenie pre chyby, ktoré nastali a zároveň veríme, že sa neprestanete hrať. Hrajte Fantasy naďalej, zložte si svoj tím z reálnych hráčov Niké ligy a buďte manažérom svojho tímu. Hrajte pre radosť, založte si miniligu so svojimi kamošmi či kolegami a vzájomne sa podpichujte. A najlepšie bude, keď to budete celé sledovať z tribúny štadióna.  

Hrajte Fantasy na webe alebo v mobilnej aplikácii Niké liga. 


Milan Ondruš, 
riaditeľ marketingu Niké ligy