Senica sa pred štartom nadstavby ešte posilňuje

Senica sa pred štartom nadstavby ešte posilňuje

Do kádra Záhorákov pribudol francúzsky útočník Lynel Kitambala.

FK Senica posilnil francúzsky útočník Lynel Darcy Kitambala. Na Záhorie prišiel ako voľný hráč a s vedením klubu sa dohodol na zmluve do konca jarnej časti prebiehajúcej sezóny Fortuna ligy.

"Prvé dojmy z klubu mám len dobré. V Senici sú vytvorené ideálne podmienky na trénovanie, zázemie klubu je na dobrej úrovni. Pevne verím, že aj tento fakt mi pomôže naplniť moje ciele. V prvom rade chcem v Senici oddrieť každý tréning naplno, aby som sa dostal do formy. So spoluhráčmi som mal možnosť už aj trénovať. Ak mi dá tréner dôveru v zápase, urobím pre mužstvo maximum a budem bojovať až do konca," povedal pre klubovú stránku 29-ročný hrotový hráč.

Bývalý mládežnícky reprezentant Francúzska pôsobil naposledy v gréckom prvoligovom klube Apollon Smyrnis. Na jeseň zaň odohral jeden pohárový zápas, v ktorom aj skóroval. V lige naskočil iba na niekoľko minút. "Grécky angažmán mi veľmi nevyšiel. V prvom zápase som si otvoril v klube strelecký účet, no počas tréningu som sa ľahšie zranil a tréner mi už v podstate nedal príležitosť ukázať svoj talent. Taký je ale futbal. Potom prišla ponuka zo Senice. Pozrel som si štadión, porozprával sa s trénerom a nakoniec som sa rozhodol, že tu budem pokračovať vo svojej kariére. Urobím maximum pre to, aby sme v tomto síce malom, ale peknom meste prvú ligu udržali," vyhlásil Kitambala.