Michalovčanov mrzel druhý polčas

Michalovčanov mrzel druhý polčas

Hoci sa Ružomberčania proti Michalovciam na tri body poriadne nadreli, napokon potvrdili, že súpera z metropoly Zemplína pravidelne zdolávajú.

Východniari otvorili skóre rýchlym gólom Petra Kavku po rohovom kope a minimálne počas prvého polčasu boli na trávniku lepším tímom. Liptáci sa však po obrátke zomkli a ukázali, prečo patria medzi fortunaligovú špičku. „Zápas sme vyhrali najmä vďaka obrovskému chceniu a trocha aj so šťastím,“ priznal strelec vyrovnávajúceho gólu Ján Maslo.

Zverenci trénera Norberta Hrnčára museli otáčať nepriaznivý stav, keď znova nezachytili úvod zápasu. „Nie je to nič príjemné inkasovať takto v prvých minútach. Musíme si tento gól rozobrať, zo štandardiek ich dostávame množstvo, to sa musí zmeniť,“ dodal skúsený stopér.

V michalovskej kabíne bolo po zápase poriadne dusno. Hostia vedeli, že v Liptove stratili duel, ktorý mali rozohratý na víťazstvo. „Chýbali nám sily a súper to využil. V druhom polčase sme sa až príliš zatiahli dozadu. Ružomberčania centrovali z oboch strán jednu loptu za druhou a v podstate bola len otázka času, kedy skórujú. Druhý polčas sme vôbec nezvládli,“ povedal po zápase obranca Michaloviec Peter Kavka. Odchovanec košického futbalu bol v zápasovom hodnotení smerom k svojmu mužstvu kritický: „Keby sme prehrali po dobrom výkone, nič nepoviem, ale druhá štyridsaťpäťminútovka totálne pokazila dojem zo zápasu.“