​Stiahnite si novú aplikáciu Fortuna ligy

​Stiahnite si novú aplikáciu Fortuna ligy

Nová aplikácia Fortuna ligy je dostupná v App Store pre zariadenia s operačným systémom iOs i v Google Play pre zariadenia s Androidom. Novú aplikáciu nájdete pod názvom Fortuna liga SK.

Fortuna liga má novú, živú a modernú aplikáciu. Vďaka nej fanúšikovi niektorého z dvanástich klubov najvyššej slovenskej futbalovej ligy neujde žiadna dôležitá informácia. Na jednom mieste nájdete informácie z prvej ruky, štatistiky, aktuálne informácie priamo zo zápasov Fortuna ligy i súťaže. Vďaka novej aplikácii budete stále v hre. Na štadióne i mimo neho. Novú aplikáciu nájdete pod názvom Fortuna liga SK, alebo po kliku na app.fortunaliga.sk.

Aplikácia vznikla vďaka spolupráci Únie ligových klubov a Orange Slovensko. „Futbal dávno nie je len o tom, čo sa deje na ihrisku. Chceme sa prispôsobovať novým technológiám a trendom. Sme radi, že môžeme fanúšikovi nášho futbalu ponúknuť peknú, modernú, aktuálnu a živú aplikáciu Fortuna ligy. Chceme zároveň ubezpečiť všetkých fanúšikov, že aplikácia sa bude neustále vyvíjať a prakticky aj dnes prebieha vývoj na nových funkcionalitách. Postupne chceme do aplikácie zapracovať viac dát a tzv. ‚gamingových‘ prvkov, aby sme fanúšika nielen informovali, ale i zabávali. Zároveň je aplikácia len jednou z viacerých nástrojov komunikačného mixu Fortuna ligy. Ďakujeme aj Orangeu ako nášmu partnerovi za výbornú spoluprácu pri vývoji aplikácie,“ hovorí marketingový manažér Únie ligových klubov Milan Ondruš, ktorý zároveň informuje o tom, že Fortuna liga už jednu aplikáciu niekoľko rokov má. „Stará aplikácia už bola z 'obchodov' vymazaná a nahradila ju nová. Ak máte vo svojom zariadení starú, pokojne ju zmažte, a nainštalujte si novú. Roky sa neaktualizovala, nemali sme možnosť na nej ďalej pracovať. Preto sa veľmi tešíme novému prírastku do našej komunikačnej rodiny, o ktorý sa budeme starať, aby rástla a robila radosť.“   

Vývoj aplikácie zastrešila spoločnosť Orange Slovensko, ktorá je partnerom ÚLK resp. Fortuna ligy.   

„Sme radi, že vďaka dlhoročným skúsenostiam aj najlepšej sieti na Slovensku dnes vieme zákazníkom poskytnúť viac ako len bežný paušál, spoľahlivý internet či televíziu, a to riešenia na mieru prakticky v každej oblasti. V dobe internetu vecí a čoraz väčšej miere digitalizácie kladieme veľký dôraz na riešenia, ktoré zákazníkovi poskytnú potrebné dáta v reálnom čase – ako je napríklad aj táto aplikácia,” hovorí Peter Bäuml z Orangeu, manažér IT riešení pre B2B zákazníkov.   

Čo aplikácia ponúka:   

  • Výber obľúbeného klubu a informácie o ňom 
  • Aktuálne články z Fortuna ligy 
  • Notifikácie priamo do zariadenia (i voľba notifikácií)
  • Rozpis zápasov, výsledky, vrátane všetkých informácií 
  • Detaily jednotlivých zápasov, súpisky, informácie, štatistiky zo zápasu i videozostrih z každého zápasu 
  • Tipovačka na zápasy Fortuna ligy
  • A ďalšie   

Aplikácia prešla vyše ročným vývojom a od začiatku aktuálnej sezóny je testovaná. Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia chytrých telefónov s operačnými systémami iOS a Android. Novú aplikáciu nájdete pod označením Fortuna liga SK alebo ju nájdete po kliknutí na odkaz app.fortunaliga.sk.