Víťaz Fantasy Niké ligy: Najviac ma bodmi zásoboval Barseghyan

Víťaz Fantasy Niké ligy: Najviac ma bodmi zásoboval Barseghyan

Najlepší manažér v našej Fantasy lige si užije VIP zážitok na vybranom zápase Niké ligy, stávkový kredit od Niké aj mnohé vecné ceny.

Rovnako ako medzi futbalistami na ihriskách, aj v našej Fantasy Niké lige prebiehal húževnatý boj o celkové prvenstvo. Dvojnásobnú radosť mal na konci sezóny 30-ročný Peter, fanúšik bratislavského Slovana, ktorý sa tešil nielen z majstrovského titulu svojho klubu, ale aj z vlastného víťazstva vo Fantasy lige. 

„Moje víťazstvo sa nerodilo ľahko. Prvé tri kolá boli bodovo vyrovnané a počas jesennej časti sme o prvé miesto bojovali až štyria. Zlom nastal počas jari, keď sa mi podarilo získavať viac bodov, najmä bonusové body za 1+1, a podarilo sa mi od skupiny prenasledovateľov odskočiť,“ zhodnotil celkový víťaz, ktorý získal 3058 bodov.

Najlepším futbalistom vo Fantasy lige bol v sezóne 2023/2024 Tigran Barseghyan zo Slovana, ktorý získal 330 bodov. Pri tvorbe zostavy sa na neho mnoho ráz spoliehal aj Peter: „Najviac ma bodmi zásoboval Barseghyan, často ako kapitán mojej zostavy. V štvrtom kole nadstavby som si vďaka nemu pripísal aj svoj najlepší výsledok, keď získal 66 bodov. Okrem neho mali najviac štartov v mojej zostave ešte Borjan, Azango či Andzouana.“ 

Víťaz Fantasy Niké ligy poodhalil aj svoju taktiku: „Pre stavbu celej základnej zostavy je kľúčový rozpis a výber zápasov. Vyberal som tri – štyri tímy z kola, o ktorých som bol presvedčený, že vyhrajú svoje zápasy. Počas európskej jesene som rotoval zostavu najmä tímov Slovana a Trnavy, keďže ich top hráči naskakovali práve v európskych zápasoch. Pri tvorbe mojej jedenástky som prihliadal na hráčov, ktorí vedeli v zápase bodovať a bola aj väčšia pravdepodobnosť, že odohrajú celý zápas. Odsledoval som si v úvode sezóny hráčov, ktorí zahrávajú rohové či priame kopy. To sa neskôr premietlo do bodov za asistencie. V závere sezóny sme mali v Niké lige viacero zaujímavých výsledkov a nie vždy som všetko trafil do plusových čísel. Ale víťazstvo sa mi nakoniec podarilo ustrážiť.“   

Peter súťažil aj v rámci jednej z minilíg a prezradil, že všetci štyria členovia chceli v každom kole získať čo najviac bodov. Vďaka celkovému prvenstvu ho čaká VIP zážitok na vybranom zápase Niké ligy, originálny dres obľúbeného klubu, stávkový kredit v hodnote 300 eur od partnera Fantasy – spoločnosti Niké a ďalšie vecné ceny.   

Fantasy liga bude súčasťou aplikácie Niké liga aj v sezóne 2024/2025. Podarí sa Petrovi obhájiť víťazstvo alebo si naň trúfaš ty? Sťahuj, hraj a bav sa!