Niké ligu čaká vzrušujúca jazda s CUPROU a Todosom

Niké ligu čaká vzrušujúca jazda s CUPROU a Todosom

Do novej sezóny vstúpi Niké liga s novým automobilovým partnerom. Spolupráca Niké ligy so spoločnosťami CUPRA a Todos zahŕňa najbližšie 3 sezóny.

CUPRA sa predstavila automobilovému svetu v roku 2018 ako mladá, ambiciózna značka športových áut, ktorú reprezentuje dravosť a drzosť. Presne taká je aj Niké liga. Plná mladých, dravých hráčov, ktorí sa chcú v každom zápase so zdravou športovou drzosťou predviesť v najlepšom svetle a podať najlepší výkon. V uplynulej sezóne patrila Niké liga podľa hodnotenia CIES Football Observatory medzi tucet najmladších národných súťaží spomedzi 53 líg z celého sveta. Spolupráca so značkou CUPRA, ktorá disponuje podobnými vlastnosťami a zdieľa rovnaké hodnoty, sa preto javí ako prirodzená.

„CUPRA je mladá, ambiciózna značka a Todos sa stal jedným z autorizovaných predajcov tejto značky. So spoločnosťou Todos sme spolupracovali na viacerých eventových projektoch, a keď prišla možnosť prehĺbiť našu spoluprácu, tak sme to len privítali. CUPRU vnímame ako dynamickú značku, s ktorou ide o prirodzené spojenie. Naše partnerstvo štartujeme postupne, s cieľom presvedčiť, že Niké liga je zaujímavým partnerom. Vzájomnú spoluprácu chceme odprezentovať v modernom a svižnom trende,“ povedal Ivan Kozák, prezident Únie ligových klubov.   

„Značka CUPRA je najmladšia európska automobilová značka s raketovým nástupom. Patrí k najrýchlejšie rastúcim značkám na európskom trhu. Tento rok uvedieme na trh 4 nové modely Leon, Formentor, Tavascan a koncom roka našu vlajkovú loď CUPRA Terramar. Charakterizuje nás športový, dynamický, netradičný dizajn v spojení so špičkovými technológiami, vysokým výkonom a nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Radi sa spájame s hodnotovo podobnými športmi a veríme, že každý športovec si jazdu v CUPRE skutočne užije,“ uviedol Matej Macháček, riaditeľ značky CUPRA Slovensko.  

Spoluprácu spečatili výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák, riaditeľka prevádzky Todos Monika Garaiová a riaditeľ CUPRA Slovensko Matej Macháček (foto: Niké liga)

Zo spolupráce budú ťažiť predovšetkým kluby Niké ligy. Do väčšiny z nich CUPRA v spolupráci s autorizovaným predajcom Todos ešte pred začiatkom ligovej sezóny 2024/2025 distribuuje dovedna 20 áut. Zástupcovia klubov si vozidlá osobne vyzdvihnú u partnera Todos.   

„Sme radi, že sme sa mohli stať partnermi a súčasťou tohto projektu, ktorý je postavený na vzájomnom porozumení, podpore a korektných vzťahoch. Prepojenie mladej generácie futbalistov s mladou dynamickou značkou CUPRA sa nedalo odmietnuť. CUPRA je značka produkujúca vozidlá plné emócií, vášne a zážitkov z jazdy. Držíme palce všetkým klubom Niké ligy, aby sa im v nasledujúcej sezóne darilo a dúfame, že im v tom budú pomáhať aj zážitky z jazdy s vozidlami CUPRA. A pozývame všetkých fanúšikov futbalu, a nielen ich, ochutnať atmosféru a štýl tejto mladej značky v novej CUPRA GARAGE, v priestoroch prevádzky Todos Panónska,“ povedal Peter Vojtko, konateľ spoločnosti Todos, dlhodobého partnera Niké ligy.

Vďaka novej spolupráci s automobilovým partnerom budú môcť ľudia vidieť a zažiť značku CUPRA v kluboch Niké ligy aj prostredníctvom rôznych projektov, či súťaží. Nech táto spoločná jazda stojí za to!